Beslenme Alışkanlığı ve Yemekhane

Okulumuzda "Kantinsiz Okul" uygulaması olduğundan, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı okulumuzun usta aşçıları tarafından öğrencilerimizin damak zevkine uygun olarak ve hijyenik şartlarda hazırlanır. Diyetisyen ve Gıda Mühendisi ve çocuk doktoru tarafından öğrencilerin gelişim süreçlerine göre hazırlanmış, sofra kültürümüzle zenginleştirilmiş yemekler, temiz ve sağlıklı bir ortama sahip yemekhanemizde öğrencilerimizin hizmetine sunulur. Kırmızı et ürünleri güvenilir şekilde helal kesim olarak hazırlanır; beyaz et ürünlerinde de Akdeniz Toros ürünleri tercih edilmektedir. 
Diyetisyen ve Gıda Mühendisinin de bulunduğu kurul tarafından hazırlanan ve web sitemizde duyurulan aylık yemek listemiz velilerimize iletilerek öğlen okulda çıkan menünün akşam evde çıkmasının da önüne geçilmiş olabilir.